De start
AMW’s eerste activiteiten zijn gestart in november 2006 en bestonden voornamelijk uit intermediaire dienstverlening voor bestaande Nederlandse producerende ondernemingen.

Verkoop, marketing en product ontwikkeling van verspanende gereedschappen voor de Europese markt stonden hierbij centraal.

Aktueel
Inmiddels zijn die activiteiten verder uitgegroeid tot de eigen import en export van meerdere productiemiddelen, als ook leveringen aan distribiteurs en eindverbruikers uit de metaal-bewerkende industrie in het binnen-en buitenland.

Als aanvulling daarop voert AMW regelmatig adviserende taken en scholingen uit die betrekking hebben op de bestaande productiemethodieken. Na een gedegen “intake” periode en samenwerking omgezet zullen worden tot een duidelijk merkbare productieoptimalisatie.

Momenteel ligt het accent op de vakkundige inzet van verspanende gereedschappen, opname gereedschappen, spanmiddelen en koel/smeermiddelen. Uit het standaard leveringsprogramma, als ook naar klant specificatie of eigen ontwikkeld concept.

Missie
Betrouwbare en deskundige leveringen van producten.

Competent aanspreekpartner bij probleemstellingen door meer dan 30 jaren ervaring op nationaal en internationaal niveau.

Verlengstuk van uw huidige productie en baken in taakstellingen van morgen.

 

Menno Scheepmaker